domingo, 1 de mayo de 2011

Algo fallaba en el aula y proyecté cambiarlo

En aquest article trobem l'entrevista feta a Carlos Morales, Ingenier Informàtic llicenciat a Les Palmes. Enamorat de les matemàtiques i les ciències, ha desenvolupat la seva carrera profesional passant per varis centres educatius per duur a terme un interessant pla educatiu en l’àmbit de les matemàtiques.

El projecte presentat per Carles Morales, interessa desde el punt de vista educatiu, en quan a la millora de l’ensenyança-aprenentatge de la matèria, i des del punt de vista personal i emotiu dels alumnes on aquesta metodologia els incita a treballar més implicats en la feina. S’hi ha una impicació, hi ha una atenció i per tant, com ve diu l’autor del projecte, si hi ha atenció, alló que estan duent a terme els alumnes té una utilitat per ells, i per tant, es motiven més. Aquesta motivació porta a que ells es sentin protagonistes i que la seva capacitat d’aprenentatge obri les portes a nous coneixements.

Aquest projecte a tingut una bona acollida en diferents actes, i no és per menys, ja que tot el que porti la millora de l’aprenentatge de qualsevol matèria es benvingut.

URL: http://www.canarias7.es/articulo.cfm?id=127675

No hay comentarios:

Publicar un comentario